30 November

 
Nyvaken tjej här som vet varken upp eller ner just nu. Pallade aldrig blogga i går när jag kom hem från stallet under kvällen, men mysigt som jag vet inte vad var det att spendera hela dagen där ute hos ponnyn. Bilder från gårdagen slänger jag upp senare i kväll eller liknande när jag har ork, tid & lust.
Kan säga att det i dag var svårt att bara ta sig upp ur sängen, helst av allt skulle jag vilja gräva ner mig under täcket & sedan bosätta mig där ett tag framöver.
Jag vill göra det omöjliga, springa ifrån allt & sedan komma tillbaka till det liv som jag levde förut.

Är nu inne på min 3:e kopp te haha, te går alltid ner hur som! Om man skulle försöka sig på att fixa till sig lite nurå & sedan dra iväg till plugget en stund.. Kanske eller ej.. Jo så får det bli!
Pussar!Ny dag, nya tag

  
Satt vaken & pysslade lite med benvärmarna i någon timme i går under kvällen samtidigt som jag försökte släppa alla tankar & skit som rusar runt i huvudet hela hela tiden, kan säga som så att.. Det inte gick så vidare värst bra haha.
Vaknade upp runt 8 tiden i morse, sömnen är & har inte varit den bästa under dessa 2 veckor.
Sitter nu i sängen med tända ljus på bordet bredvid, dricker te, lyssnar på musik & fixar med benvärmarna tihi.
Om man skulle försöka sig på att ta tag i den här dagen också nurå.. Ständigt känns allt som en evigeters uppförsbacke som aldrig tar slut hur man än gör.
Tänker i dag roa mig med att göra det som aldrig kan kännas fel, spendera timmar ute i stallet hos min lilla skruttunge till ponny. Så att sticka ut dit om någon timme eller liknande blir perfekt, kameran lär hänga med ut så bilder dyker upp i kväll, PUSSSAR.

Benvärmare på G


Haft en galet chill kväll, dragit runt i lägenheten & inte gjort något alls mer eller mindre.
Sitter nu i sängen med te vid sidan om & roar mig med min lite småtrevliga kvällssysselsättning, att göra benvärmare. Det hela smittade av sig på mig lite när jag plötsligt fick syn på det hemma hos min kära syster under förra veckan, så nu har även jag införskaffat mig garn & grejjor! Sjuukt enkelt att göra när man väl kommit igång & dessutom rätt roligt, så ja perfekt för min del!
Pusss & godnatt!