31 januari

Vaknade upp imorse av att de mesta kändes helt okej. Några sekunder senare vändes allt & dagen blev alltså inte riktigt som planerad.
Tog en powerwalk under morgonen i någon timme i kylan. För några fungerar det säkert inte men för mig fungerar det fullt ut att bara dra ut & släppa alla tankar som ständigt rusar runt i huvudet varje minut.
Ligger nu nerbäddad i sängen igen & väntar på att min älskling ska dyka upp om en stund. 

Att det inte blivit så mycket nya bilder från dagarna den senaste tiden beror på att jag inte kan hitta min laddare till kameran. Förhoppningsvis lyckas jag leta upp den snart, annars blir de till att köpa en ny. 
Tog med mig mammas lilla kamera ut förut såå.. Här får ni några bilder som jag knäppte lite slarvigt imorse.
Puuussss20:29

Kan inte påstå att jag varit speciellt taggad på att dra ut på praktik i 4 veckor. Men efter den här dagen så känner jag att det är sjuukt skönt att vara tillbaka där igen. Dagarna går så mycket snabbare & jag trivs tokigt bra.
Åkte ut till stallet under eftermiddagen. Tömkörde Danne vilket innebar att jag fick en rejäl powerwalk runt halva ulriksdal, med en extremt pigg ponny framför mig.
Käkade middag de första jag gjorde när jag kom in genom dörren nu under kvällen. Är sjuukt trött & lär bädda ner mig i sängen om en stund.
Pusssar

30 januari

Godmorgon, ny vecka. Nu är det 4 veckors praktik som gäller för min del. Blir samma ställe som jag varit på under de 2 senaste gångerna. Att komma tillbaka till ett ställe med trevliga människor som jag träffat förut & en lokal som jag kan mer eller mindre utantill nu blir nog.. Perfekt.
Fixa mig, slänga ner någon slags lunch i väskan & sedan blir det en promenad till bussen.