Mysig dag

Hade en urtrevlig dag på jobbet idag, så roligt när man verkligen trivs på ett ställe & tillsammans med människorna runt omkring en! Kom hem för ett tag sedan & ska nu packa lite inför imorgon när jag åker ut till hästarna tillsammans med världens bästa Hanna.

Hörs igen när jag kommit hem, puss på några dagar!

31 JULI 2012

"Känslan inom mig får mig till att dagligen inse att det är så fruktansvärt rätt"
Godmorgon på er.
Igår satt jag uppe ett tag & skickade in mitt cv till två jobb som lockar mig en hel del. Kassajobb båda två.
Sovit så jäkla dåligt under de senaste dagarna, vaknade upp runt 07:00 tiden imorse & lyckades sedan inte somna om efter det.
Jobbar från 13:00 fram tills stängning idag också. Sedan är jag ledig hela veckan ut & imorgon packar jag väskan för att åka ut till Gnesta tillsammans med Hanna för att hälsa på hästarna! Sedan det bästa av allt är att min älskling är hemma igen om 2 dagar, underbart!
Puusssar
 

30 JULI 2012

"Han är min & den absolut finaste av dom alla"

Vaknade upp rätt så tidigt imorse & låg sedan kvar i sängen ett bra tag innan jag tog mig upp för att fixa frukost.

Drog iväg för att träna under förmiddagen, blev ett medelpass på 60 minuter & sedan roade jag mig med att jogga tillbaka hem. Perfekt start på dagen för min del. Nyss käkat en slags lunch & ska om någon timme  bege mitt till jobbet. Jobbar från 16:00 fram tills stängning idag, som jag säkert skrivit förut så är jobbet verkligen helt perfekt när man inte har annat för sig om dagarna.

Pusssar!