Dags för körkursen

Hejhopp
Vaknade upp rätt så tidigt med min älskling imorse. Vi tog ett varmt bad & sedan fixade vi frukost. Nu är allt färdigpackat och jag känner att jag har koll på det mesta. 
Sitter hemma hos mamma för tillfället, har betalat räkningar & ska nu peta i mig något att äta innan jag åker ut till stallet med packningen. 
Åker iväg på körkursen idag med min älskade lilla ponny & med sällskap från dom allra bästa tjejorna! 
Ska bli fruktansvärt skönt att åka iväg ett par dagar, helt underbart..! 
Är hemma igen på onsdag så bilder och uppdatering blir det då. Se till att ha det bra ni också nu, pusshej. 

27 OKTOBER 2012

I går hade jag en fruktansvärt mysig kväll tillsammans med min älskling. Vi köpte med oss sushiii hem, hyrde film & hade det bara såå himla mysigt.
Åkte ut till stallet under morgonen, mötte Ella på tåget & sedan tog vi sällskap resten av vägen. Har packat & fixat allt nu inför morgondagen när det är iväg på kursen som gäller med ponnyn & favorittjejerna.
Vi roade oss med att borsta ponnysarna lite extra under kvällen.. Imorgon är det som sagt dags för kursen, ska bli så jäkla roligt.. Åå vad jag ser fram emot detta!
Kom hem för ett tag sedan, har duschat och lite så. Snart kommer min älskling hit. Blir då till att fixa middag & ladda inför imorgon tihi.
Puusssar
 
 
 

16:57

Börjat packa lite inför söndag när det är iväg på kurs som gäller med ponnyn & favorittjejerna. Har gått runt och inte riktigt tänkt så mycket, först idag insåg jag att "Oj.. Dags att packa!"
Åkte ut en sväng till stallet under förmiddagen, kramade om ponnyn i hagen & sedan kom tårarna. Det mesta släppte för stunden & jag skulle kunna stått där i timmar. Pratade även lite med Fia innan det bar av mot sollentuna.
Drog runt där ett tag, hittade en massa kläder jag så gärna skulle velat köpa men.. Måste behärska mig!
Ska fixa klart mig själv nu & sedan blir det till att tillbringa kvällen med min älskling.. Mysigt!