30 SEPTEMBER 2012

Halloj.
Natten var inge vidare alls, legat & mått allmänt dåligt. Vaknade upp i morse av att det rent ut sagt högg i magen & på det illamående.
Ringde till jobbet & sjukanmälde mig då det inte fanns en tanke på att kunna jobba då.
Har tillbringat dagen hemma tillsammans med världens finaste kille som gett mig sällskap. Vi har legat & bara tagit det lugnt. Tog även en promenad till sollentuna under eftermiddagen för att köpa lite ingredienser till en sockerkaka som vi bakade när vi väl var hemma igen.
En extremt lugn dag på alla sätt, något som passade perfekt.
Ligger nu nerbäddad i sängen & kollar på tv ensam.. Saknar både pojkvännen & hästen men får klara mig utan båda två fram tills morgondagen.
Pussar på en stund.
 
 

29 SEPTEMBER 2012

Har haft en rätt seg men trevlig förmiddag här hemma tillsammans med Sänni. Vi har fixat, trixat, burit fram & tillbaka. Det är rena kaoset hemma men börjar man aldrig så kommer man stå & stampa på samma ställe. Har sedan sagt precis som jag känner & vad jag funderar på som mest just nu. Det var en ren lättnat & nu inser jag mer & mer att jag kanske borde ändra på saker & ting i min vardag.
Ska iväg till stinsen nu tillsammans med älsklingen min, myysigt värre.
Pussar

00:12

"Vissa gillar man mer än andra"
Kom hem från Kista för en stund sedan.
Tog en promenad dit runt 19 tiden, mötte sedan Michaela där. Vi gick för att äta middag & sedan drog vi runt i lite affärer innan det var dags för bion.
Filmen vi såg var Hamilton, bra enligt mig. Mysig kväll i stora drag.
Tänker nu bädda ner mig i sängen, tänka på allt å lite till & sedan förhoppningsvis kunna sova lite.
Puss & godnatt.