20:47

Startade upp min eftermiddagen ute i stallet med att bli något lätt irriterad över hur lite folk tänker. Tänker dom ens?
Blev mockning till att börja med, därefter fixa i ordning allt i stallet. 
Fia dök sedan upp under eftermiddagen, tog sällskap ut med henne. Blev en runda med tempo tempo, Danne sprang på så fint så & tyckte det var kul att få busa av sig. 
Väl tillbaka i stallet igen efter någon timme ute så hade vi 2 svettiga men nöjda hästar. Härligt. 
Stannade sedan kvar & gav Fia sällskap samtidigt som jag tittade på när hon tömkörde Balder på gårdsplanen. 
Tycker det är kul att bara stå vid sidan om & se någon annan jobba med sin häst. Man lär sig så mycket! 
Middagen är nere i magen & det gick snabbt vill jag lova. Läskigt hungrig var jag efter en sen kväll ute hos hästarna nu. 
Borde ta ett sista ryck med pluggandet nu, samtidigt som jag borde duscha, packa väskan, fixa matlåda till i morgon. Samtidigt som jag mitt i allt borde försöka somna tidigt idag då det blir upp tidigt som tusan i morgon. 
Ehm.. Jo men.. Detta blir nog bra! 
Pussar 

31 Oktober 2013

Har startat min torsdag här riktigt bekvämt, pysslat lite hemma hos sanna. Vi åkte i väg & slängde skräp på tippen under förmiddagen här. Nu landat hemma & ute så vräker det ner samtidigt som det blåser sådär omysigt också. Brr!!
Ska nu få i mig lite mat, värma mig & sedan tänker jag bege mig ut till hästen. 
Väl där ute blir det på med tjockiskläderna, vira in sig i en filt. Sedan ut å köra ponnyn i mörker, regn & rusk. Gooos! 
Pussar & kramar

16:42

Nyklippt hår blev det idag & jag måste nog erkänna att det ser betydligt mer välbårdat ut nu. 
Åkte ut till stallet efter att ha varit hos frisören, väl där blev det sushiii till lunch. Sedan plockade jag in ponnyn från hagen, myste ett tag inne i stallet innan det sedan blev sele på & ut för en körtur. Hanna följde med som sällskap i vagnen & vi var lagom trötta av allt prat efter en timme. 
Hemma nu innan klockan ens har hunnit med att bli 17:00. Galet, men jäkligt skönt. 
Nu slänga sig i soffan med en kopp te, sedan samla lite krafter till att plugga. 
Pussar!