15:57

Har inte gjort ett skit idag mer eller mindre. Sovit & bara haft allmänt tråkigt. 
Har så svårt för att bara vara hemma & dra när jag lika gärna skulle kunna vara ute i stallet å pyssla om mitt hjärta till ponny. Men förkylningen tog över & jag ska vara hemma idag. Vare sig jag vill eller inte, men det är ju för jävla tråkigt måste jag säga.
 
Var inne på indiska i fredags med mamma & fick syn på dessa underbara tekoppar. Jag är fullständigt tokig i te & i alla dessa saker som hör till. Där ibland tekopparna. Skulle kunna köpa hur många som helst!
Dessa fina ska jag i alla fall köpa under morgondagen hade jag tänkt. Har även spanat in en massa nya tesorter som jag ska inhandla. Goos goos!
Bilderna lånade från http://indiska.com/se

30 September 2013

Godmorgon!
Ligger nerbäddad i sängen & känner mig sådär lagom pigg. 
Blir en dag hemma för min del nu, utav varken häst eller träning. Himla trist, men jag måste försöka om detta ens ska bli bättre. 
Älsklingen min kommer hur som helst hit under kvällen efter skolan, tur det.
Jag saknar honom så det gör ont!
Måste föresten uppdatera er om att jag i fredags fick ett brev hem där jag fick veta att jag kommit in på komvux, blev så tokigt glad & det var en stor klump inom mig som plötsligt försvann. 
Tanken är nu att jag ska plugga upp min engelska A ( men som nu heter engelska 5) då jag inte fixade den under sista året på gymnasiet. 
Börjar den 15 Oktober, om cirka 2 veckor alltså. Blir sedan groovplugg för min del i två månader för att förhoppningsvis sedan ha fått godkänt i det. 
Pussar 

21:29

Haft en mysig stall med stallgänget på finrestaurang här under kvällen. Blev god mat & trevligt sällskap.
Tog sedan sällskap med Hanna på väg hem här under kvällen, mår inge vidare för tillfället så lär bli lite vila för min del under morgondagen.
Blir nu till att krypa ner i sängen för att sedan titta på en film eller något i den stilen.
Hoppas ni också haft en fin söndagskväll. Pussar!