31 Maj 2014

Sååå dålig uppdatering & jag har varit ledig sedan i onsdags. Dessa dagar har tillbringats med fina vänner, konsert & hästen. 
I onsdags blev det ganska lugnt, pyssel ute hos hästen & ett jävla skitväder på det! 
Sedan i torsdags så hände desto mer, blev shopping, lunch & fika i Sollentuna med Michaela. Finns ju så jäkla mycket snyggt ute i affärerna just nu, sommar i massor! Under eftermiddagen mötte jag upp Hanna för att handla mat & godsaker då vi planerade grillkväll hos mig.
Efter att ha shoppat maten så åkte vi ut till hästarna en snabbis å motionerade hästarna. Lyckades även hitta en mindre trevlig man i skogen... Hahaha.. 
 
Kvällen blev hur som helst himla lyckad med fina människor & god mat! 
Vaknade sedan upp med fint sällskap av dom söta på fredags morgonen. Te & mys blev det i ett par timmar innan jag sedan tog tag i dagen på nytt. 

Åkte till kista under kvällen & åt middag med Michaela, Omnom! 
Därefter bar det av till Glooooben i Stockholm där Miley Cyrus hade konsert. Himla bra kväll! 
 
Hoppas ni också haft fina dagar & varit lite lediga. Pussar 

28 Maj 2014

Godmorgon! 
Startar upp min lediga dag här med en stor kopp te, omnom. 
Kyligt ute idag också tyvärr & ser ut att fortsätta så ett tag nu. Fy.. 
Få i mig lite frukost ska jag roa mig med nu, därefter ska jag skutta ut till stallet för att pyssla där ute. Underbart! 
Pussar

21:04

Ibland kan jag verkligen fundera över vissa saker, just för att det inte stämmer överens med verkligheten någonstans. Men det är skitsamma, orkar inte lägga energi på massa skit.
Har istället tillbringat hela min kväll här ute hos ponnyn & bara mått så jäkla bra. Tänk vad en liten ponny kan göra när man själv inte mår som allra bäst! 
Körde en lugn tur under kvällen här i kylan, kallt som tusan men mysigt! Nu vidare hem & njuta av ledighet. 
Hoppasni haft en bra tisdag, pussar!