31 Augusti 2015

Idag började jag alltså mitt nya schema på jobbet & det blir betydligt mindre jobb några månader framöver nu. Det känns bra & precis vad jag behöver. 
Jobbet 8-15 blev det idag. 
Åkte sedan till Ulriskdal där jag mötte bästa Hasse. Vi tog sedan sällskap upp till stallet med en baguette i högsta hugg. Haha! 

Vi roade oss sedan med att Tömköra våra två odjur i skogen. Danne var på bushumör & tog efter Eloff. Själv blev jag livrädd medans Hanna skrattade för fullt! 


Vidare hem nu för att unna mig lite lyx. 
Två dagars ledighet till mig nu & fan va bra det känns.
Pussar 

30 Augusti 2015

Måste säga att helgen har varit bra mysig trots att det varit min jobbhelg. 
Lyckades försova mig imorse dock & i ren panik ringde jag en taxi. När han väl kom frågade han om det var fel med tåget. 
Fel?? Nej jag har försvit mig å måste till jobbet fort som fan nu nästan skrek jag & sedan gick det undan. Haha!! 

Väl på jobbet gick tiden relativt fort. 
Åkte sedan ut till hästen nu under kvällen & pysslade om honom. Tömkörde även en sväng i skogen där underlaget passade bättre då han ej har skor för tillfället. Piggelin piggelin! 
Hovis kommer som tur va redan imorgon. 
Ny vecka redan imorgon & jag börjar mitt nya schema då.
HUR bra känns inte det? 
Så nästa vecka kommer innehålla allt från att åka till Ikea till att träffa honom innan han åker iväg till helgen. Känns som ett måste & det känns så bra! 
Pussar 

29 Augusti 2015

Mötte Matilda, Tilia & Alicia på The Flying Dog strax efter 21 tiden igår. Tog en cider där & sedan bar det av vidare till sommar där vi köpte två kannor med Mojito & spelade pingis. 


Vi åkte sedan till Marquise en snabbis där vi dansade ett tag.
Sedan bar det av hemåt och då var klockan runt 04:00 på morgonen. 
Fick mig två ynka timmars sömn & när jag väl vaknade upp så var rösten borta??! Gårdagen tog på stämbanden rätt rejält kan man säga. Men fan va roligt det var, så värt!
När det gäller planer för kvällen så är det ännu väldigt oklart då jag är så fruktansvärt jävla trött i kroppen. 
Blir till att åka hem till mämii om ett tag för att sova lite, sedan får vi se om det blir fortsatt utekväll med tjejorna eller om jag hoppar det & försöker satsa på något lugnare till kvällen... Haha! 
Pussar