1 Dag kvar!

Stressens stress & dygnet har för få timmar. 
Kroppen börjar säga ifrån sakta men säkert, men nu är snart flyttdagen äntligen här efter 2 månaders väntan på våran egna bostad tillsammans. 

Att jobba heltid, ha häst, packa inför flytt samtidigt som man har lägenhetsvisningar i sin nuvarande bostad varje helg.. Nej det är inte optimalt & det tar så mycket på hela mig. 
OCH att på detta försöka vara den där glada & energifyllda människan som jag faktiskt är. 
Haha just nu är det lite svårt att uppnå det vill jag lova.. 
(null)
Samtidigt som K påminner mig om att inte ta ut mig fullständigt inför flytten så vill jag så mycket.. Jag vill ha allt fixat för att det ska gå så smidigt som möjligt. Ja, joooo så är det! 

Imorgon får vi i alla fall nycklarna till lägenheten, lyckaaaan alltså!! 
(null)
Lyckades även få ut mitt lilla matbord med stolar på blocket för en billig peng, väldigt billig.... Allt för att bara få iväg det då vi inte ska ha det till nya lägenheten. 
Sååå, förhoppningsvis blir jag av med det ikväll. Vore ändå guld värt! 
(null)
Igår spikade jag även årets semesterveckor.
Mer om detta får ni läsa om lite längre fram. 
Mot jobbet nu, sedan hem för att få iväg bordet, därefter stallet, vidare hem efter det igen för att fixa i källaren & ladda upp inför en lång dag imorgon.... 
Pusssaaaaar

Kommentarer:

1 Josefine:

Förstår att det är mycket på en gång nu.. Men tror att det kommer bli SÅ bra när allting är klart och då kommer allt slit liksom bli värt det. Är otroligt glad för din skull <3

Svar: Tack gulle! <3
siliiins.blogg.se

2 Marielle:

Förstår att det är fullt upp!

Svar: Jo tack ;)
siliiins.blogg.se

3 Malin:

Tänk vad tiden gått fort! Nu är flytten snart här. Kan tänka att det är lite stressigt nu men om ett tag lugnar det säkert ner sig.
Kram

Svar: Jaaa, tack!
siliiins.blogg.se

4 marianne cargus:

Håller med K, ta inte ut dej, det är ingen katastof om inte allt är i din ordning....att slita halvt ihjäl dej först för att få det lättare sen....hur tänker du då? Haha...toka ;)
Kram

Svar: Haha.. Sant...! KRAM
siliiins.blogg.se

5 Marielle:

Skönt med semesteratt se fram emot 🌞🌡🍹🍉

Svar: Jaaa :D
siliiins.blogg.se

6 Erika:

Glöm inte bort att återhämta dig efter detta kan du inte ta lite ledigt en torsdag-söndag efter flytten o ha minst två dagar där du inte gör annat än sover o vilar. 😉

Jag fick utmattningssymptom var förvisso hemma 4 veckor det räckte dock haf jag övervägt o sänka min % jag kör 100% o inom vården är de inte så vanligt utan vanligaste är ca 85% för mycket mer orkar man inte.

Men jag ska kämpa på för jag vet att det kommer o bli lättare framöver 😊

Var rädd om dig nu. ❤️ O lycka till med flytten.

Svar: Så sant.. Tack!
siliiins.blogg.se

Kommentera här: